Bowls ’n Rolls: véél meer dan een afhaal- en bezorglocatie

Hoe introduceer je een poké bowl het allerbeste? We kunnen je alles vertellen over wat het gerecht inhoudt, maar eigenlijk moet je gewoon even Bowls ’n Rolls aan de Groentemarkt binnenlopen!

Bowl’s n rolls is het eerste poké bowl restaurant van Leeuwarden en staat voor gemak en kwaliteit. Een snelle, gezonde en voedzame maaltijd voor een betaalbare prijs: dát is wat je hier vindt. Het restaurant bestaat al een tijdje, maar is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan een afhaal- en bezorglocatie.

Zo vind je hier ook een terras met zestien tafels en is het restaurant van ’s ochtends tot ’s avonds geopend. Je kunt hier terecht voor je ontbijt, lunch én diner.

Wat is een poké bowl?

Voor de mensen die niet weten wat een poké bowl is: het is een Hawaïaans gerecht en bestaat uit vis, groenten en rijst. Het gerecht wordt geserveerd in een kom, een ‘bowl’. Qua samenstelling kun je eindeloos variëren. Zo is het mogelijk om in plaats van vis en rijst te kiezen voor onder andere kip, pulled beef, tempeh, falafel, salade of quinoa. Met 22 soorten groente in de saladebar is er voor ieder wat wils en kun je steeds iets anders proberen!

Borrelplankjes

Toch geen zin in een poké bowl? Dan kun je bij Bowls ’n Rolls ook allerlei wraps, smoothie bowls, sandwiches, smoothies, een Tom kha veggie soep of een borrelplank vinden. Hoe dan ook: hongerig loop je hier niet weg.

Vooral de borrelplank of de lunchplank ‘It’s 12 ‘o clock’ is een goeie optie! Wanneer je niet kunt kiezen tussen al het lekkers dat er op de lunchkaart staat, of ‘gewoon’ zin hebt in wat kleinere borrelhapjes, zijn allebei een ideale oplossing.

Van beide opties bestaan twee versies: een veggie-versie en een met vlees. Bij de borrelplank vind je altijd een mini pokébowl, nacho’s, plukbrood en een divers bittergarnituur. Bij de veggie-versie vind je onder andere huisgemaakte crudité met dipjes. Wil je een lekker (speciaal) biertje of wijntje bij je plank? Ook dat is mogelijk bij Bowls ’n rolls!

Uiteraard is het bij Bowls ’n Rolls nog steeds mogelijk om je maaltijd te laten bezorgen of mee te nemen. Je vindt het uitgebreide menu op de website van het restaurant. Ook is het digitaal mogelijk om je eigen poké bowl samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *