Halloween in Leeuwarden

Verklede kinderen, pompoenen, lichtjes, griezelige figuren, spinnenwebben, bloed, en geschminkte gezichten; dat zijn de dingen die bij je opkomen als je denkt aan Halloween. Tien jaar geleden was Halloween nog vrij onbekend in Nederland en werd het niet tot nauwelijks gevierd, maar de populariteit van de feestdag is gegroeid en er wordt steeds meer aandacht aan besteed. Zo ook in Leeuwarden!

Halloweenfeest bij Celebrate

Deze donderdagavond nog je Halloweenoutfit kopen.? Of je verjaardagsversieringen? Wees dan gewaarschuwd… Celebrate wordt met Halloween overgenomen door een stel creepy figuren! Je wordt deze avond tussen 18.00 en 21.00 helemaal meegenomen in de sfeer van Halloween, compleet met een griezelige welkom, gruwelijke schmink-demo’s en lekkere hapjes en drankjes. Ook krijg je vijftien procent korting op alle Halloweenartikelen (excl. schmink). Maar pas op… er kunnen óók hele nare wezens verstopt zitten tussen de schappen die jou bij je enkels willen grijpen…

HaLLoWeen Night of Horror

Zaterdag 2 november, van 23.00 tot 05.00, staat Club Hemingway helemaal in het teken van Halloween tijdens de Night of Horror. De avond zit vol verrassingen en specials, waaronder speciale Halloweencocktails en een visagiste die je kan voorzien van een eng en spooky gezicht.

Halloween spooktocht Leeuwarden

Op donderdag 31 oktober organiseert Copini Buitensport een spannende spooktocht voor kinderen vanaf ongeveer zeven jaar. De tocht duurt van 18.30 tot 20.00 en vindt plaats bij de Outdoorpark Grote Wielen. De Halloweenavond wordt afgesloten met het roosteren van heerlijke marshmallows! Deelname bedraagt vijf euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *