Haal lekkere satégerechten in huis met Keukencafé TOTT!

Heb je zin in saté? En nee, niet zomaar saté, maar saté die lekker gegrild is op houtskool? Zoek dan niet verder en bestel bij TOTT.

Neem zo de heerlijke Support Your Local Saté. Dit is een speciaal ‘corona’ mixsaté van twee spiesjes zoete kip, twee spiesjes red roast varken en twee spiesjes Vietnamese gehakt saté.

Voor een wat uitgebreidere variant kun je natuurlijk ook het driegangenmenu van TOTT bestellen. Hierin zit een broodje met smeersels, zoete kipsaté met een bijgerecht naar keuze, een dessert naar keuze en een blikje frisdrank. Wil je het diner helemaal compleet maken? Bestel er dan een lekkere fles wijn erbij, zoals de Vanesa Tempranillo. Dit is een heerlijke rode wijn uit Spanje met tonen van exotische specerijen.

Natuurlijk is er nog veel meer keuze dan hier wordt genoemd. Zo is er wel keuze uit tien voorgerechten, waaronder bijvoorbeeld de springroll. Dit zijn twee vegetarische loempia’s gevuld met tofu en groente. Het volledige menu kan je hier vinden.

Trek gekregen? Wacht niet te lang met bestellen! Je kan je bestelling laten bezorgen of komen afhalen. Bestelling afhalen of laten bezorgen kan van dinsdag tot en met zondag, van 17.00 tot 21.00 uur.

Alvast eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *