Goed nieuws! My Jewellery opent een nieuwe winkel in Leeuwarden

Leeuwarden is bijna een nieuwe winkel rijker: My Juwellery opent een nieuwe vestiging aan de Wirdumerdijk. My Jewellery vindt het in deze onzekere tijd belangrijker dan ooit om klanten een onvergetelijke shopervaring te bieden naast de webwinkel. Daarom opent het sieradenmerk een gloednieuwe winkel in Leeuwarden.

VOLWASSEN LOOK AND FEEL

Roze velvet gordijnen, poefjes, neonletters en natuurlijk de iconische blokkeneilanden met sieraden: de nieuwe shop krijgt de uitstraling die je van My Jewellery gewend bent, maar door het gebruik van organic hout en betonnen vloeren creëert het merk tegelijk een volwassen look and feel. Elke winkel verdient immers zijn eigen, persoonlijke touch. Zo wordt het bezoek aan een van de My Jewellery-winkel een waar feestje.

KRACHT VAN EEN WINKELSTRAAT

Ondanks de moeilijke periode voor de retail de afgelopen tijd, blijven ze als merk geloven in de kracht van een winkelstraat. Ze weten zeker dat klanten weer meer gaan shoppen zodra het kan en willen daarom met hun unieke concept aanwezig zijn in de leukste steden van Nederland. En daar hoort Leeuwarden natuurlijk bij.

OVER MY JEWELLERY

Dagelijks inspireert My Jewellery duizenden modeliefhebbers via verschillende kanalen. Het sieraden- en modemerk heeft een inspirerende merkbeleving, leuke prijzen en snel wisselende collecties die zorgen voor een trouwe fanbase. Sinds de eerste winkelopening in 2015 heeft My Jewellery al vijftien boutiques geopend in grote Nederlandse steden. Daarnaast heeft My Jewellery ruim 300 partner stores in voornamelijk de Benelux. Ook buiten de Benelux is het merk te vinden en breidt zichzelf steeds verder uit. Naast de inspirerende boutiques die geopend worden vergeet het My Jewellery team niet waar het tien jaar geleden allemaal begon, de succesvolle online webshop en het eerste kleine pandje in ‘s-Hertogenbosch. +Sharon Hilgers (32), founder en eigenaresse van My Jewellery, heeft binnen negen jaar tijd een team gecreëerd van ruim 300 jonge, creatieve en enthousiaste werknemers die zorgen dat My Jewellery elke dag groeit. My Jewellery is bijna niet te missen online en probeert nu ook offline zijn slag te slaan. En dat doen ze verrassend goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *