Gezocht: Vrijwillige tekstschrijver(s) voor de horeca

De horeca heeft opnieuw haar deuren moeten sluiten en de branche heeft het dan ook zwaar! Wij willen hen helpen in deze moeilijke tijd en daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij de lokale ondernemers een handje helpen en de mensen van onze mooie stad informeren? Lees dan snel verder!

Om te laten zien wat er op dit moment nog wel mogelijk is in de horeca, willen wij de horecaondernemers in Leeuwarden een handje helpen. Door leuke commerciële berichtjes te plaatsen op onze website en Facebookpagina waarin een ondernemer haar zaak en producten extra onder de aandacht brengt, willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een berichtje over bezorg- en/of afhaalmogelijkheden, gave acties, verhalen van ondernemers en alles wat we maar kunnen bedenken om de ondernemer te helpen.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Stuur dan even een berichtje naar info@welkominleeuwarden.nl, waarin je vertelt wie je bent en wat je doet. Voeg ook even een of twee voorbeeldjes van zelfgeschreven teksten toe, zodat wij een beeld krijgen van je schrijfstijl. We verwachten verder dat je foutloos Nederlands kunt schrijven en daarnaast is ervaring met social media en WordPress een pré.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *