Sfeervol uit eten doe je bij De Vliegende Hollander

Inmiddels is het al twintig jaar een begrip in de regio: de Vliegende Hollander! De kracht van het sfeervolle restaurant ligt in het uitgebreide aanbod van gerechten in diverse prijsklassen.

Op de uitgebreide menukaart staan allerlei gerechten met kabeljauw, verschillende schnitzels in allerlei maten, zalm, een vegetarische curry Bombay, een varkenshaas of een Indische groentestoof.

Ook biedt het restaurant een wekelijkse platekaart, een maandelijkse special en verschillende arrangementen. Ook grote groepen kunnen bij De Vliegende Hollander terecht. Voor groepen vanaf 15 personen hebben zij verschillende menu’s.

Arrangementen

Om even terug te komen op de arrangementen van De Vliegende Hollander: neem bijvoorbeeld het arrangement ‘Historisch Leeuwarden’. Na een wandeling en rondleiding door het historische centrum van Leeuwarden sluit je bij het restaurant af met een driegangenmenu.

De Vliegende Hollander zit gevestigd aan Berlikumermarkt 15. Reserveren kan via de website of telefonisch via 058-02121717.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *