Geniet van de verse, heerlijke en betaalbare gerechten van Spinoza!

Het is al druk genoeg rond de feestdagen en dan moet je ook nog eens koken. Laat het koken dit jaar lekker aan eetcafé Spinoza over. Zij maken namelijk overheerlijke maaltijden voor je klaar!

Ga zo voor een heerlijke Vlaamse pot. Gemaakt van gestoofd Fries rundvlees met huisgemaakte frites en brandermayonaise. Daarbij wordt het ook nog eens geserveerd met coleslaw. Bestel er ook nog heerlijke extra’s bij, zoals stoofpeertjes

Of kies, lekker voor of tijdens de Kerst, voor het kerstmenu! Je krijgt dan een driegangen kerstdiner voor maar dertig euro! Hier zit een heerlijk dessert bij, bijvoorbeeld de kersentiramisu, dit is een tiramisu met een heerlijke kersencompote en chocoladedakje. Belangrijk om te weten is dat bij het bereiden van de hoofdgerechten wel een oven nodig is. Het kerstmenu kun je bestellen via de webshop. Er zijn nog zoveel meer lekkere dingen. Daarvoor moet je zelf maar het hele menu maar eens bekijken.

Lijkt jou dit ook lekker? Bestel dan gelijk. Eten laten bezorgen kan via Thuisbezorgd.nl of Uber Eats. Wil je het afhalen? Klik dan hier. Afhalen of thuisbezorgen kan van donderdag tot en met zondag, van 16.00 tot 21.00 uur.

Alvast eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *