Fuerza Bruta zoekt vrijwilligers

Internationaal theaterspektakel Fuerza Bruta is in december van dit jaar te vinden in Leeuwarden en jij kan deel uitmaken van het spektakel!

Brave New World Producties, het productiehuis dat Fuerza Bruta naar Leeuwarden heeft gehaald, is namelijk op zoek naar vrijwilligers. Als jij mee wilt helpen, kan je je inschrijven via vrijwilligers@bnwp.nl. Weet je nog niet zeker of je je aan wil melden? Dan kan je naar hetzelfde e-mailadres een berichtje sturen voor meer informatie. De eerste informatiebijeenkomst is op 10 september van 19u tot 20u bij Mannen van Staal, aan de Morseweg in Leeuwarden.

Let op! Je moet 18 jaar of ouder zijn om jezelf op te geven als vrijwilliger.

6 Reacties op “Fuerza Bruta zoekt vrijwilligers”

 1. Graag zou ik mee willen doen als vrijwilliger. Ik ben iemand die graag ondersteunend werk doet en ook handelend en coördinerend kan functioneren. Ervaring oa bij Thialf,als leerkracht,bibliothecaris en nu werkzaam in de jeugdzorg. Altijd in een functie waarbij veel contact met mensen centraal staat. Ik werk graag samen met mensen om iets moois neer te zetten. Klantvriendelijkheid staat bij mij bovenaan.Afgelopen jaar heb ik,samen met mijn man, die de vrijwilligersplanning heeft gedaan,als deelcoordinator meegedaan aan Simmerdeis in Drachten. Wellicht wil hij ook meedoen,afhankelijk van waar jullie mensen nodig hebben.Ik moet dinsdag helaas werken en ga 19.00 niet redden.

 2. Lijkt mij geweldig om mee te mogen helpen.
  Heb ervaring in omgang met vrijwilligers ( had er 50 waarmee ik werkte), klantvriendelijk, oplossend vermogen, empathie.
  Maak er gebruik van.

  met vriendelijke groet,
  Liesbeth ket

 3. Goedendag,
  Wij zijn 2 vriendinnen die graag aan de slag zouden willen als vrijwilliger bij Fuerza Bruta.
  We zijn gewend om met gasten om te gaan, we werken beide als vrijwilliger bij de VVV en wijzen onze gasten op het “Mooie van Leeuwarden”.
  Graag willen we meer informatie.

  met vriendelijke groet,
  C Woudstra
  D Ferwerda van Esch

 4. Hoi ik heb ervaring bij diverse festivals en evenementen. Ik heb vorig jaar o.a geholpen bij de reuzen van Royal de luxe. Ik zorgde er toen voor samen met andere vrijwilligers dat mensen op een veilige afstand bleven. Ik liep mee met t meisje en de hond. Verder help ik al vanaf t eerste jaar mee bij welcome to the village. Ik help daar bij de backstage catering. Verder bij T noordelijk film Festival help ik al jaren en bij explore the north. Beide als publieksbegeleider. En zo nog veel meer. De lijst is lang. Maar ik zou van dit evenement graag meer informatie willen. Zodat ik meer weet over de werkzaamheden als vrijwilliger bij jullie. Alvast bedankt. Vriendelijke groeten D. Brattinga

 5. Graag zou ik me aan willen melden als vrijwilliger bij fuerza bruta. Ik ben nu gastvrouw als vrijwilliger bij het Filmfestival, wat heel plezierig verloopt.
  Ik hoor graag van jullie
  Vriendelijke groet
  Diny de Boer

 6. Ik heb mij in september aangemeld als vrijwilliger bij Fuerza Bruta tot nu toe nog niets gehoord. heb mij aangemeld voor de garderobe en ticket scannen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *