Fuerza Bruta in Leeuwarden: veel meer dan een show

Over een paar weken begint het (best wel heel erg toffe) Fuerza Bruta in onze mooie stad. Organisator Brave New World Producties heeft laten weten dat de avonden waarop Fuerza Bruta optreedt niet alleen een voorstelling is: elke avond wordt er een compleet festival georganiseerd.

Alle dertien avonden dat Fuerza Bruta optreedt, word je een hele avond vermaakt. De deuren gaan open om half zes, een uur voor de eerste show, en sluiten pas om half een ’s nachts. Bij binnekomst sta je gelijk in een kunst- en filminstallatie die geinspireerd is op de show van Fuerza Bruta en de industriele sfeer van de locatie. Dit is allemaal georganiseerd door filmplatform New Noardic Wave en kunstcollectief VHDG. Met livemuziek, samengesteld door Podium Asteriks, bars en foodcorners wordt het een flink feestje.

Ben jij student en kan je de toegangsprijs van bijna zestig euro niet ophoesten? Dan is er goed nieuws! Er zijn namelijk ook aparte studententickets beschikbaar voor €35,-. De studententickets haal je gewoon via de ticketshop en zijn geldig op 5 en 6 december. Wel even goed op de datum letten, dus.

Meer informatie over het programma vind je op de website van Brave New World Producties.

Bron: Suksawat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *