Friese struisvogel Patty gaat de uitslagen van het EK voetbal voorspellen

Na Paul de Octopus, Nelly de Olifant, de Oranje Orang Oetan en nog vele anderen is het nu de beurt aan struisvogel Patty. De Friese struisvogel, die op dit moment verblijft in de Sanjes Safari in Feanwâlden, gaat als het aan de radiodj’s van het Radio 2-programma Jan-Willem Start Op ligt, dit jaar de uitslagen van het EK voetbal voorspellen.

Het dierenpark in Feanwâlden bedacht tijdens de coronacrisis de actie ‘adopteer een dier’ om het zo op financieel gebied iets makkelijker te maken. Zo kwamen de struisvogels Patty en Henny terecht bij het Radio 2-programma. De radiodj’s lieten Patty voorspellen wie de winnaar zou worden van de Gouden Radioring, aan de hand van verschillende emmertjes met voor met een foto erop van de deelnemers. De ‘voorspelling’ van Patty bleek ook nog juist te zijn!

Struisvogel Patty, inmiddels ook wel bekend als Para Patty, heeft daarna ook nog de juiste datum geraden voor de heropening van de terrassen. Daarom lijkt het de radiodj’s een geweldig idee om Patty in te gaan zetten tijdens het EK voetbal deze zomer om de uitslagen te gaan voorspellen

Bron: LC
Foto: Marcel van Kammen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *