Franchisenemer worden? Kom naar Franchisemarkt 058!

Misschien droom jij ook wel van het idee om een eigen onderneming te starten. Of heb je al eens nagedacht om als franchisenemer je aan te sluiten bij een franchiseformule? Misschien heb jij zelfs wel een pandje waar een franchiseformule zich in zou kunnen vestigen. Als jij op één van de drie voorbeelden ‘ja’ hebt gezegd, is Franchisemarkt 058 het perfecte evenement voor jou!

Franchisenemer

Eigenlijk is de opzet van het evenement al een beetje uitgelegd in de introalinea: tijdens het evenement komt iedereen bijeen die een eigen onderneming wil starten, als franchisenemer aan de slag wil of een pand heeft waar een franchiseformule zich in zou kunnen vestigen. Dat alles wel in onze mooie stad.

De eerste ondernemer heeft zich overigens al aangemeld: The Chocolate Company! Die kun je misschien kennen van de hotchocspoon, het blokje chocola aan een lepel waarmee je de heerlijkste chocolademelk maakt.

Tweede editie

De tweede editie vindt plaats in Grand Café Z. De inloop start om 18.30 uur en duurt tot 22.00 uur. En natuurlijk komen er verschillende franchisegevers en andere sprekers langs. Let op: je moet je inschrijven! Dat kan via de website van organisator Franchiseformules.nl.

1 Reactie to “Franchisenemer worden? Kom naar Franchisemarkt 058!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *