Franchisemarkt 058 uitgesteld naar 28 Maart 2022!

Heb je al een hele poos het idee om een eigen bedrijf te starten? Of heb je interesse in één van de franchiseformules en ben je benieuwd wat voor mogelijkheden daarvoor zijn in Leeuwarden? Dan had je vast de eerste stap gezet door deel te nemen aan de Franchisemarkt 2021. Helaas moet je voor dit evenement nog heel even geduld hebben. Door de veranderend corona regels is het evenement uitgesteld naar 28 maart 2022. Dit maakte de organisatie FranchiseFormules.NL en Stichting Binnenstadsmanagement zojuist bekend.

Vorig jaar was de eerste editie van Franchisemarkt 058. Op woensdag 29 januari was het aan Boutique Hotel Catshuis om deze avond te hosten. De avond was bedoeld voor franchisenemers, ondernemers, investeerders en vastgoedaanbieders uit Leeuwarden en omgeving. Door de grote opkomst was de eerste editie een groot succes. Franchiseformules, pandeigenaren en ondernemers werden bij elkaar gebracht om kennis met elkaar te maken en eventuele afspraken met elkaar in te plannen. Vanuit de zaal kwamen vele kritische vragen of cijfers, kengetallen en omzetten. De sprekers moesten van goede huize komen om zijn of haar project te promoten.

In maart 2022 staat een tweede editie op de planning. Uiteraard afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen. De lokatie, deelnemers en het programma blijft ongewijzigd. Grand Café Z zal deze avond als gastheer optreden. Net als vorig jaar hoopt ook van de tweede editie een succes te maken. Hopende op veel ondertekende NDA’s, vele vervolggesprekken en openingen van nieuwe winkels die de stad nog beter gaan maken.

Home – FranchiseFormules.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *