Foto van Keulen: van pasfoto’s tot cakesmash-fotoshoots

Al jaar en dag vind je aan de Nieuwestad fotospeciaalzaak Foto van Keulen. Of je nou een simpele pasfoto nodig hebt of flink wil uitpakken met een grote fotoshoot: Petra, ‘het meisje van Van Keulen’, staat altijd kalar om je op de gevoelige plaat vast te leggen.

Want de fotografiebranche, en ook Petra, hebben in de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten. Waar de fotografe ooit begon met het maken van pasfoto’s en de welbekende ‘1 uur fotoservice’ kun je nu ook een uitgebreide fotoshoot boeken. Dit kan in haar studio, maar ook op een specifieke locatie. Daarover valt altijd te overleggen.

Over de uitgebreide fotoshoots gesproken: ook daar zijn verschillende keuzes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse modelshoot? Wanneer je die boekt, voel je je een echt model. Of kom met je hele gezin langs voor een spontane familiefoto. En ga je binnenkort trouwen? Ook dan kun je Foto van Keulen inhuren: Petra verzorgt namelijk sinds kort ook bruidsfotografie.

Lees ook: Laat je bruiloft vastleggen door Foto van Keulen!

Kliederen met cake

Een erg leuke optie is de Cakesmash-fotoshoot. “Een onvergetelijke manier om de eerste verjaardag van je kind te vieren”, vertelt Petra. “De jarige job mag lekker kliederen en spelen met een speciaal gebakken taart. Hierdoor komt hij of zij heerlijk ontspannen op de foto. Succes verzekerd!”

Wil je zelf (leren) fotograferen? Ook dan ben je bij Petra aan het juiste adres! De fotografe biedt namelijk ook diverse workshops en cursussen aan. Of je nou een beginner bent of je ergens in wil specialiseren: alles is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een basiscursus waar je alles leert over termen als sluitertijd en diafragma’s, maar ook een workshop in een bepaald fotografiegenre is mogelijk. Denk aan voedselfotografie of portretfotografie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het complete aanbod van Foto van Keulen? Neem dan eens een kijkje op de website; fotovankeulen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *