Even naar Primera Ruiterskwartier!

Aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden vind je sinds 2018 ‘Primera Ruiterskwartier’. Tegenover de Hema kwamen in datzelfde jaar Hans Anders en de ANWB. Het is een levendig deel van het Ruiterskwartier geworden waar van alles te doen en te krijgen is.

Margreeth en Edwin van der List zijn de Primera winkel begonnen nadat zij een carrière hadden gehad als respectievelijk Bloemist en Bankmedewerker. De start van de winkel was in het jaar waarin Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa was en zorgde meteen voor veel gezelligheid en drukte.

De corona periode (van begin 2020 tot begin 2022) was volgens de ondernemers moeizaam en vervelend. Zo mochten er tijdens de lockdowns pakketten worden uitgereikt, maar verder niks verkocht worden. Voor overige artikelen moest men dan maar naar de supermarkt, waar het al zo druk was. De ondernemers hebben dit ook als oneerlijk ervaren.

Gelukkig is in 2022 de gang omhoog weer ingezet. Eind 2022 is de winkeloppervlakte uitgebreid en zijn er veel mooie producten aan het assortiment toegevoegd. Bij de Primera aan het Ruiterskwartier vind je niet alleen een uitstekende service en klantgerichtheid, maar ook een hele hoop gezelligheid.

VEEL MEER DAN EEN TABAKSWINKEL

Nu vind je er nog meer cadeaukaarten, wenskaarten, tijdschriften, Friese- en Leeuwarder souvenirs, brillen, petten, sjaals, slippers, geurkaarsen en -stokjes en veel boeken. Je kan er terecht voor merkaccessoires van Apple en Samsung, maar ook merkloze telefoonaccessoires. Service en klantgerichtheid staat voorop in de Primera. Cadeaus worden feestelijk en gratis voor je ingepakt.

Er is een moderne Geldmaat aanwezig waarbij iedereen kan pinnen. Klanten van ING, Rabobank en ABN AMRO kunnen er ook briefgeld storten. Ook is er hulp bij de automaat voor wie dat nodig heeft. Je wordt altijd op een vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Het team van Primera Ruiterskwartier staat voor je klaar!

Het assortiment van de winkel is zeer uitgebreid. Je kunt hier namelijk ook terecht voor postzegels, dagbladen, loten, beltegoed, kantoorartikelen en inkt cartridges voor je printer. Ook worden er pasfoto’s gemaakt voor alle officiële documenten. Rijbewijzen kunnen online worden verlengd via de RDW waardoor de klant niet extra naar het Gemeentehuis hoeft.

ENIGE POSTKANTOOR IN DE BINNENSTAD

Na de zomer wordt de Primera aan het Ruiterskwartier een postkantoor i.p.v. een pakketpunt. De enige in de binnenstad. Bij Primera Ruiterskwartier kun je straks niet alleen pakketten versturen en ophalen, maar bijvoorbeeld ook kentekens laten overschrijven en aangetekende post verzenden. Alle postkantoorfuncties worden dan aangeboden.

Kom dus snel even langs bij de vestiging aan het Ruiterskwartier en laat je verrassen door de veelzijdigheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *