Een ouderwets gezellig avondje uit bij de Doelebar

Ken je de Doelebar al? In het gezellige café kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een lekker bakje koffie, thee of koud biertje.

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” is de mentaliteit die in de Doelebar heerst. En hier kun je elkaar nog gewoon verstaan. Dankzij de aantrekkelijke prijzen en de heerlijke muziek is de Doelebar de ideale kroeg om je avond door te brengen.

Bij de Doelebar draait het niet om dansen, maar juist om het samenkomen, een goed gesprek en een perfect getapt biertje. En vergeet niet de fameuze tosti van € 1,50.

3 Reacties op “Een ouderwets gezellig avondje uit bij de Doelebar”

  1. OMG…ontelbare vrijdagmiddagen hier doorgebracht. Wat een magische tijd. Uit school en dan hup de Doele in. Je ja en je te op de grote bult en dan door de meute heen zoeken naar een plekje en een bekend gezicht. Biertje, frisje en een tosti. Op tijd naar het zaailand rennen om de bus voor het eten thuis te halen. Als
    je pech had lag je jas onderop de bult en mistte je de bus. Dat gebeurde meer dan eens. Intussen bijna 40 jaar geleden. Kijk er met heel veel plezier op terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *