Brasserie Spiegelaar: voor ieder budget of wens een heerlijk moment 

Op de hoek van de Sint Jacobsstraat en de Nieuwestad, prachtig gelegen aan een van de Leeuwarder grachten, vind je Brasserie Spiegelaar! Dit is de ideale plek voor heerlijk verse koffies met gebak, een uitgebreide lunch, diner, borrel of high tea. 

Brasserie Spiegelaar heeft voor ieder budget of wens een passende invulling. Daarnaast is Brasserie Spiegelaar zeer kindvriendelijk. Zowel boven als onder vind je een leuk ingerichte kinderhoek. En wil je even bijkomen van een middagje winkelen of even bijkletsen met je vrienden of collega’s? Ook dan is de brasserie een ideale plek om je even te laten verwennen. 

Ut Spiegeltje 

Bij veel horeca vind je speciaalbieren, maar bij Brasserie Spiegelaar vind je een héél speciaal biertje: Ut Spiegeltje! Het biertje is aangeboden door de vriendengroep van eigenaar Vincent. Het bier is ontstaan als steunbetuiging aan Spiegelaar tijdens corona en is een mooi blond biertje met een fruitige afdronk.  

Bij de brasserie vind je overigens nog veel meer bijzonderheid. Heb je bijvoorbeeld zin in een sportief en culinair uitje? Boek dan het ‘SUP & Sûpen’ arrangement! Dit is een gezellig uitje suppen door de grachten van Leeuwarden, inclusief diverse drankjes en bitterballen onderweg.  

High tea, lunch of beer/wine 

Een andere optie is de high tea, high lunch of de high beer/wine van de brasserie. Dat zijn lekkere gerechtjes met bijpassende dranken zodat je lekker kunt bijkomen van het winkelen of na een drukke werkdag gezellig kunt bijkletsen met familie, collega’s of vrienden. En leuk om te weten: in vakantieperiodes zijn de sluitingstijden van de brasserie een stuk flexibeler.

Brasserie Spiegelaar is zeven dagen per week geopend. Maandag en dinsdag geniet je tussen 09.00 uur en 18.00 uur van al het lekkers van de brasserie. Woensdag tot en met zaterdag gebeurt dat tussen 09.00 uur en 22.00 uur. Zondag ben je welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *