Drive-in-bioscoop op het Zaailand tijdens Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival is een jaarlijks terugkerend evenement. Waar er normaal gesproken duizenden mensen op af komen, zal dat dit jaar toch wat anders gaan. Het programma voor het festival zal uiteraard ook op een andere manier vormgegeven worden. Onder andere met een drive-in-bioscoop!

Van 11 tot en met 15 november vindt het Noordelijk Film Festival plaats en elke avond zullen er twee films getoond worden op een groot scherm dat voor het Fries Museum komt te hangen. Voor 25 euro kun je een plekje krijgen met je auto op het Zaailand en in totaal is er plaats voor ongeveer honderd auto’s, die onderling ook op afstand komen te staan van elkaar. Om geluidsoverlast te voorkomen, zal het geluid van de film via de radio te horen zijn.

In de zalen waar normaal alle mensen naar toe gaan om de films te bekijken, kunnen nu veel minder mensen plaatsnemen, omdat er anderhalve meter afstand gehouden moet worden. De drive-in-bioscoop is daarom een ideale oplossing om meer mensen tegelijk naar een film te kunnen laten kijken. Ook blijven er gewoon films draaien in De Harmonie en Slieker.

1 Reactie to “Drive-in-bioscoop op het Zaailand tijdens Noordelijk Film Festival”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *