Dochter Carlos Hogendorp scoort in Brazilië met megahit ‘Muito Linda’

Het 6-jarige meisje met een gouden glimlach, Vienna, scoort een megahit in Brazilië. ‘Muito Linda’ is op het moment dat dit geschreven is 238.409 keer bekeken op YouTube. Is dit het begin van de popster uit Leeuwarden?

‘Muito Linda’ is een popnummer die de vibe van spelende kinderen op Braziliaanse straten combineert met de moderne stoerheid van trapmuziek. De producer Shinobi vindt het een leuk balans tussen de twee werelden. Het is niet voor niets dat het lied na een maand al zo populair is geworden. Het brein achter dit lied is Carlos Hogendorp, de vader van Vienna, die in Sao Paula, Brazilië, onder andere als doel heeft een opvang- en hulpsysteem te bieden, net als hier in Nederland. Doordat hij een bekend persoon is in Europa met Braziliaanse roots wil hij deze verandering realiseren.

Samen met Vienna kan Carlos dichter bij zijn droom komen. De bekendheid van ‘Muito Linda’, maakt de brug tussen Leeuwarden en Brazilië makkelijker. Haar Instagram is gevuld met Braziliaanse popsterren die Vienna haar succes gunnen. Dit allemaal op de jonge leeftijd van zes jaar. De hit heeft zelfs indruk gemaakt op superster Mirella, die tegen Carlos heeft gezegd dat ze in de toekomst een liedje met Vienna wil maken.

Volg Vienna op haar Instagram als je meer van haar te weten wilt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *