Dit is de duurste woning die nu te koop staat in Friesland voor € 2.795.000!

De feestdagen zijn voorbij en de meeste mensen zullen nu wel al hun geld hebben uitgegeven aan cadeautjes en boodschappen voor Kerst. Maar, heb je nog wat geld over of heb je zelfs de jackpot van een loterij gewonnen en ben je nog op zoek naar een nieuwe woning? Misschien is deze woonboerderij dan iets voor jou.

Oké, deze woonboerderij ligt niet in Leeuwarden. Het ligt in Dijken en dat ligt vijftien kilometer ten westen van Joure. Wel even rijden, dus. Maar, je krijgt er wel een mooie en grote woonboerderij voor terug, met een terrein van maar liefst 11.155 vierkante meter!

De woonboerderij is gebouwd in 2010 en heeft een woonoppervlak van 1.204 vierkante meter. Er zijn maar liefst vijftien kamers waarvan zes slaapkamers. Er zijn vijf badkamers en drie aparte toiletten. Hebben we al benoemd dat er ook een sauna, een stoomcabine en een ligbad is? Het huis heeft ook een prachtige woonkamer van 130 vierkante meter en een keuken van 100 vierkante meter. Deze keuken heeft een luxe inbouwapparatuur en een kookeiland!

We gaan even onder het huis. Hier zit een ruimte van 299 vierkante meter. Hier zit een mooi zwembad. Maar dat is nog niet alles: er is een Turks stoombad, een jacuzzi, een wijnklimaatruimte en je hoeft nooit meer naar de bioscoop, want deze zit er ook bij! Mét bar!

Tja.. zo’n mooi huis, lekker afgelegen… ziet er prima uit! Alleen zit er wel een flinke prijskaart aan: een prijskaart van € 2.795.000,00. Maar dat mag ook wel voor de duurste woning van Friesland. Wij blijven nog even hopen dat we de volgende jackpot winnen.

Voor alle informatie van deze prachtige woonboerderij, ga naar funda.nl.

Bron foto’s: funda.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.