Ben je jong en wil je bijdragen aan een betere wereld? Meld je aan voor Fair Future Generators!

Ben jij tussen 18 en 28 jaar en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, een netwerk opbouwen en bijdragen aan een betere wereld. Dan is Fair Future Generators echt iets voor jou! Vier maanden lang, een of twee dagen in de week, werk je samen met peers aan een inspirerend project bij verschillende organisaties.

Als Fair Future Generator ben je hands-on bezig, krijg je eigenaarschap over het project en eindig je met een concreet resultaat: je draagt op een unieke manier bij aan een beter milieu en rechtvaardigere wereld. Na afronding van het programma ontvang je als deelnemer een certificaat en (op aanvraag) een aanbevelingsbrief. Organisatie kunnen juist ook leren van de frisse blik van jongeren die een concrete bijdrage leveren aan een bestaand project.

Dus ben jij tussen de 18 en 28 jaar oud? En geniet je van een tussenjaar of ben je nog op zoek naar jouw droombaan? Fair Future Generators kan je helpen ontdekken wat goed bij jou past. Laat weten waar je interesses liggen en je wordt geplaatst bij een maatschappelijke organisatie om te checken of het een goede match is. Iets voor jou? Schrijf je in via https://bit.ly/ikdoemee-FFG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *