Dille & Kamille komt in Leeuwarden

Het lege pand tussen de Wibra en Norah krijgt een mooie invulling. Dille & Kamille komt in het pand en zal begin juni open zijn voor bezoekers.

Wat is Dille & Kamille?

Het concept van de winkel is een bijzondere mix van producten die perfect op elkaar aansluiten waarbij natuurlijke eenvoud het uitgangspunt is. Denk aan antieke meubelen, droogbloemen, kaarsen, spiegels, porselein en ook etenswaren als wijn, kruiden, kaas, volkoren meel, zilvervliesrijst, rietsuiker en linzen. Belangrijk om te weten, je zult er niks terugvinden dat gemaakt is van plastic, alles is op basis van natuurlijk materiaal.

Het zal je bijvoorbeeld ook niks verbazen dat je in plaats van een plastic tasje, een tas van papier of maïsmeel kunt kopen om je aankopen in mee te nemen. Of ga voor een mooie katoenen tas. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen en uiteraard is het biologisch katoen.

Dille & Kamille nu

Ooit begonnen in Utrecht in een ruimte van 130 vierkante meter, is Dille & Kamille nu uitgegroeid tot een succesvolle winkelketen met 35 vestigingen in Nederland en België en daarnaast ook nog een webshop. Begin deze zomer komt daar weer een winkel bij. In Leeuwarden dus.

3 Reacties op “Dille & Kamille komt in Leeuwarden”

  1. Wat geweldig dat Dille & Kamille naar Leeuwarden komt!!!!
    Een verrijking van het winkelaanbod!!!!

    1. Is het inmiddels bekend wanneer jullie gaan openen in Leeuwarden? Fantastisch trouwens! Een aanwinst voor onze stad Leeuwarden! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *