Deze week in het mooiste huis: Ledyk nummer 14 in Jannum

Deze week hebben we weer een nieuw droomhuis voor jullie in petto, namelijk: ledyk nummer 14 in Jannum. Voor de mensen die niet weten waar Jannum ligt? Jannum is één van de dorpen in “De Flieterpen” Een rustig dorp gelegen tussen Burdaard en Dokkum.

Alles naar deze tijd

Vanouds was het een boerderij die eind jaren 70 geruimd is. De bouwperiode was van 1971 tot 1980. De huidige eigenaar heeft alle aanwezige nutsvoorzieningen geheel laten vernieuwen. Dus geen oude leidingen, maar alles van deze tijd. De kozijnen zijn rondom voorzien van kunststofkozijnen, wat het onderhoud aanzienlijk doet afnemen. 

De woning

Het is een unieke woonboerderij met maar liefst 354m2 aan woongenot, met oprit en een prachtig uitzicht over de landerijen. Na een drukke dag thuis komen in ruimte, landelijk, natuur, water en meer dan is dit je kans! Het huis bestaat uit twee woonlagen en is in het bezit van acht kamers (waarvan vijf slaapkamers) en een een badkamer met ligbad en toilet.

Bijzonderheden aan de woning

Bijzonderheden aan de woning zijn: de unieke landelijke en rustige ligging, een ruime oprijlaan, veel ruimte rondom de woning, prachtige en authentieke elementen, vele slaap- en werkkamers, multifunctioneel te gebruiken en de ligging aan de Elfstedenroute ;).

Prijskaartje

Maar natuurlijk zit er aan zo’n mooie woonboerderij ook zeker een kostenplaatje. Het huis kost namelijk: € 1.075.000 kosten koper en wordt aangeboden sinds 6+ maanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *