Deze week in het mooiste huis; Greide nummer 19

We hebben niet lang hoeven zoeken of er kwam weer een droomhuis op ons pad! Deze week een riante villa in de nieuwbouwwijk Techum, gelegen aan openvaarwater. Met een bouwjaar van 2020/2021, net opgeleverd dus. Het is een villa met een vrijuitzicht en een kavel van 1600m2 met maar liefst 367m2 woonoppervlakte. 

Indeling

Op de begane grond vind je de hal en het huis heeft een riante woonkeuken aan de voorzijde. Verder vind je Suite deuren naar de zitkamer met openslaande deuren naar de tuin met een doorloop naar de volgend multifunctionele kamer, tweede hal en bijkeuken. Het huis heeft een fraai trappenhuis en op de 1e verdieping vind je een ruime overloop, vier grote slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, zwevend toilet en een groot wastafelmeubel. Op de 2e verdieping met overloop vind je nog twee luxe badkamers met zwevend toilet wastafelmeubel en inloopdouche. Voorts nog een drietal slaapkamers. En hierboven is nog een ruime zolderberging aanwezig.

Het is een uitermate degelijk en zeer riant gebouwd woonhuis, waar je nog enkele belangrijke zaken zelf kunt invullen. Leuk toch?

Kosten

Ook hier zit weer een prijskaartje aan, namelijk €950.000 kosten koper! Het huis wordt aangeboden sinds 15 juni 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.