Deze week: Compagnie Carabosse in Leeuwarden!

We hebben het er al eerder over gehad en aankomende donderdag is het dan echt zover: Installation de Feu, de nieuwste show van Compagnie Carabosse, gaat van start in Leeuwarden!

Vanaf donderdag 30 januari tot en met zaterdag 1 februari staat Leeuwarden in vuur en vlam! Niet letterlijk natuurlijk, maar door de vurige elementen van Compagnie Carabosse, het Franse straattheater, zal de gehele binnenstad verlicht worden.

De achterliggende gedachte achter de voorstelling is om iedereen en alles samen te brengen. Waar normaal gesproken water en vuur niet samengaan, blijft in de show ‘Installation de Feu’ het vuur toch branden. Daarnaast zorgt het knisperende geluid en de geur van vuur voor een ‘samen’-gevoel tijdens de wandeltocht deze drie avonden.

Op het kaartje hieronder kun je precies zien waar je langs moet lopen om niets te missen van het spektakel. De hoogtepunten van de route bevinden zich op het Oldehoofsterkerkhof en op het Wilhelminaplein; hier zie je ook veel vlammetjes bij elkaar. Ook heel fijn, de toegang is gratis. Dus kom jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *