Dé nieuwe musthave gadget: een richtingaanwijzer voor op je fiets!

Het verkeer kan soms aardig link zijn. Niet iedereen let goed en dan is het begrijpelijk als fietser dat je extra voorzichtig wilt zijn en het liefst je handen aan of vlakbij het stuur hebt. Maar stel, je moet afslaan en de richting aangeven, hoe doe je dat dan? Gelukkig bestaat er daarvoor een richtingaanwijzer voor de fiets, genaamd de Iggi Signal Pod Richtingaanwijzer.

Deze richtingaanwijzer heeft een leddisplay met vier pijlen waarvan twee elk naar links of rechts wijzen. Deze pijlen zijn duidelijk overdag, ’s nachts en tijdens de regen te zien! En ja, hij is waterproof. Wat het meest handig is, is dat er een draadloze bediening bijzit. Deze maak je vast aan je stuur en hopla! Heb je een noodgeval? Dan kun je gebruik maken van de noodsignalering. Deze zorgt ervoor dat alle vier pijlen tegelijk knipperen.

Momenteel is de Iggi Signal Pod Richtingaanwijzer nog niet verkrijgbaar in Leeuwarden, maar je kan hem wel online bestellen via ditverzinjeniet.nl. Tevens vind je hier ook nog meer informatie over deze handige tool. Ken jij iemand die vaak op de fiets zit en het beu is om elke keer zijn arm uit te moeten steken? Dan is dit het ideale cadeau!

Bron: ditverzinjeniet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *