De nieuwe Bakker Bart opent op 23 april (en je herkent de vestiging niet meer terug)

Zo’n acht maanden heeft het geduurd: de verbouwing van Bakker Bart! Op 23 april is de officiële opening van de verbouwde vestiging. En de Bakker Bart die je gewend bent, herken je niet meer terug!

Vanwege een samenloop van omstandigheden duurde de verbouwing iets langer dan gepland. Dat heeft voornamelijk te maken met het naastgelegen monumentale pand van D-reizen, dat overgenomen is. “Op het moment dat we bezig waren, kwam er steeds iets bij”, vertelt Douwe. “We hebben alles uiteraard volgens de regels gedaan, maar het werd een beetje een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Ik ben enorm blij dat het klaar is”, voegt hij er aan toe.

Lees ook: Een frisse wind bij Bakker Bart in Leeuwarden

Alleen het personeel hetzelfde

Wanneer je straks de nieuwe Bakker Bart inloopt, herken je de ‘oude’ vestiging niet meer terug. In 2020 vertelde Douwe over plannen om het naastgelegen pand over te nemen, nieuwe ovens, een opknapbeurt voor het interieur en een andere plek voor de toonbank. En dat is allemaal gelukt, geeft Douwe aan. “Eigenlijk is alleen een deel van het personeel hetzelfde gebleven!”

Bakker Bart is zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur geopend. De opening is écht om 08.00 uur, inclusief het doorklippen van een lintje.

Ook leuk om te weten: vanaf 23 april houdt Bakker Bart een toffe openingsactie! Een bakje koffie met gebak kost tijdelijk slechts €4,95! Een tweede kopje koffie is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *