De naakte waarheid met Bianca Fenstra-Weijer

Foto: Keimpe Jansma

Bianca Fenstra-Weijer
Leeftijd + geboorteplaats: 46 jaar geboren te Leeuwarden
Werk: paragnost en werkzaam als spiritueel consulent bij Cosmochat
Hobby: Taxidermie, met name het prepareren en verwerken van vlinders
Gehuwd, gescheiden of verloofd?: 5 jaar getrouwd met Peter

Waar moeten mensen jou van kennen? De meesten kennen mij als fanatiek festivalganger, maar ook als paragnost (werkzaam onder de naam Mevr. Annelies bij Cosmochat.nl) en die excentrieke dame met een bonte verzameling opgezette dieren, schedels en rariteiten in huis.

Waar mogen we jou ’s nachts voor wakker maken? Dat zal dan ’s morgens vroeg moeten zijn, ik ben een nachtuil. Maar mij wakker maken zou ik niemand aanraden.

Met welke celebrity zou je nog wel eens een beschuitje willen eten? Beschuitje eten is dan blijven slapen toch? Mag het ook een borrel drinken zijn? In dat geval mijn held Stephen King, ik heb bijna al zijn boeken gelezen en films gezien. Mijn missie is zijn huis ooit te bezoeken, als een soort van bedevaart voor mij haha.

Wat staat er bovenaan je bucketlist? Het huis van Stephen King bezoeken, al is het alleen al om het magnifieke hek aan te raken.

Welke superkracht zou je voor een dag willen hebben? Ik zou graag met mijn dieren willen praten en willen weten wat er in die koppies omgaat.

Wat is je slechtste eigenschap? Ik kan heel ongeduldig zijn. Ik erger mij aan kleine dingen zoals een lange rij bij de kassa, of aan mensen die op de snelweg 60 rijden.  

Wat zou je veranderen als je één dag burgemeester van Leeuwarden bent? In één dag kun je weinig bereiken en ik moet ook bekennen dat ik ons stadje nagenoeg perfect vind. Maar ik zou dan voor één dag alle musea gratis openen en een aanvraag indienen voor een mooi open lucht zwembad want dat mis ik hier wel.

Wie is je held of heeft jou in het leven erg geïnspireerd? Mijn grootouders. Mijn pake nam mij altijd op sleeptouw als hij ging vissen of eieren ging zoeken. Mede door hem ben ik een natuurmens. Dankzij mijn oma (maDop) ben ik werkzaam als paragnost. Zij heeft mij geleerd op je gevoel en intuïtie te vertrouwen. Zij heeft mij geholpen bij het ontwikkelen van mijn paranormale gaven en mij daardoor het vak geleerd. Ze was zelf ook paragnost, ook nog redelijk bekend. Haar naam was Annelies en als ode aan haar gebruik ik nu ook deze naam.

Heb jij niets te verbergen en durf je je helemaal bloot te geven? Mail dan naar info@welkominleeuwarden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *