De meest verrukkelijke spiezen bestel je natuurlijk bij restaurant Spiezz!

Geen zin om zelf te koken en wil je genieten van heerlijke specialiteiten? Zoek dan niet verder! Restaurant Spiezz heeft de lekkerste gerechten die je kan bestellen en bij je thuis kan laten bezorgen!

Geen idee wat je moet kiezen? Geen zorgen! Restaurant Spiezz heeft een ruime menukaart waar je uit verschillende gerechten kunt kiezen. Zoals de naam al zegt kun je er spiezen bestellen. Neem bijvoorbeld de French Spiezz: een spies van varkenshaas met gegrilde courgette, paprika en huisgemaakte champignonroomsaus. Bestel je toch liever een ander gerecht? Geen zorgen, dat is ook mogelijk! Je kan kiezen tussen vis, vlees of vegetarisch.

Bestel zo een heerlijke biefstuk met pepersaus, kippendijen met satésaus of een heerlijk stukje zalm. Of, als je een combi wilt, een heerlijke mix grill. Het kan allemaal bij Spiezz!

Begint het water je al in de mond te lopen? Bestel dan snel voordat het druk wordt en andere klanten jou voor zijn! Bestellen kan via de website of Thuisbezorgd.nl. Het restaurant is open van dinsdag tot en met zondag. Bestellen kan tussen 16.00 en 21.30 uur. Zonder bezorgkosten!

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *