De meest lekkere en bijzondere tosti’s vind je bij The Tosti Club

In de pan met een beetje boter: bij The Tosti Club worden de tosti’s nog steeds op traditionele wijze bereid. Tussen twee dik gesneden stukken brood van achttien millimeter vind je de meest lekkere en bijzondere combinaties.

En als we het hebben over lekkere en bijzondere combinaties, bedoelen we ook écht lekker en bijzonder. Natuurlijk heb je hier de klassieke tosti met kaas en/of ham, maar wat dacht je van een spanish tosti? Tussen je sneden brood vind je oude kaas, rucola, serranoham, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. En dan heb je ook nog een spiced tosti met cheddar, babyspinazie, tomaat, rode ui en geroosterde pepers.

Je eigen tosti bouwen

Zit er niks voor je bij? Dan bouw je toch gewoon je eigen tosti! “Laatst wilde iemand een tosti met geitenkaas, pijnboompitten, honing, sambal, taugé en rucola”, vertelde Niels een tijd geleden aan ons. “Hij vertelde dat het erg lekker was! Zo hebben we vaker van dat soort gekke combinaties. Wat het ook is: wij bouwen het wel!”

Wat trouwens ook wel leuk is, is dat The Tosti Club zijn eigen tostisaus heeft! Het is niet te vergelijken met mayonaise, curry, ketchup of een andere saus. Er is twee, drie jaar mee geëxperimenteerd en iedereen die deze saus heeft geproefd, vindt hem hartstikke lekker!”

Geen zin in een tosti? Je kunt onder andere ook kiezen voor acaï smoothiebowls, pancakes, granola’s/yoghurt, een warme drank met gebak, sandwiches of The Tosti slice (een eigen variant pizza). Met dit ruime aanbod is The Tosti Club Leeuwarden, zeven dagen per week, de ideale locatie voor zowel ontbijt, lunch als een snelle hap aan het einde van de dag!

Elke dag geopend

Meer weten of The Tosti Club in Leeuwarden? Lees hier een interview met eigenaar Niels toen hij zijn zaak na de lockdown van vorig voorjaar net weer geopend had. The Tosti Club is de hele week geopend; vrijdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur en de rest van de week van 11.00 tot 16.00 uur.

Je kunt The Tosti Club vinden op de Nieuwstad 137 in Leeuwarden. Voor meer informatie kan je terecht op de website, bellen naar 058 744 0050 of een mail sturen naar leeuwarden@thetosticlub.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *