De lekkerste sateetjes bestel je bij TOTT!

Soms zijn er van die dagen waar je gewoon helemaal geen zin hebt om te koken. Kom eens langs bij keukencafé TOTT! De specialiteit van TOTT is de huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté en op het uitgebreide menu staat voor ieder wat wils.

We kennen allemaal de beroemde kip- en varkenssaté wel, maar bij TOTT bieden ze nog veel meer opties. Zo heb je hier ook vegetarische saté en saté van rund, vis en garnalen.

De saté ken je natuurlijk als het typisch Hollandse gerecht met pindasaus, maar ook dat doen ze bij TOTT net even iets anders. Elke saté krijgt een bijpassende marinade, een lekkere salade en bijpassende sauzen en bijgerechten. En uiteraard vergeet TOTT de huisgemaakte satésaus nooit op tafel te zetten.

Uitbuiken met een lekker drankje

Natafelen met een lekker drankje, of borrelen is in TOTT mogelijk. Van dinsdag tot en met zondag sluit TOTT sluit om 00.00 uur. Vrijdag en zaterdag sluit TOTT zelfs pas om 01.00 uur. Even uitbuiken met een lekker drankje of borrelen is dus ook mogelijk.

TOTT vind je in de Grote Hoogstraat en is van dinsdag tot en met zondag geopend. Je kunt langskomen, maar een bestelling afhalen of laten bezorgen is ook een optie. Dat kan van dinsdag tot en met zondag, van 17.00 uur tot 21.00 uur. Eet smakelijk alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *