Column Steff da Campo: Spoedje

Jullie kennen het vast wel. “Kun je even met spoed blablabla”. Alles met spoed. Heb ik een weekend Frankfurt achter de rug, een videoclip die met spoed af moet, een remix met spoed en een Daniël Joe (die leuke redacteur van dit prachtige magazine, red.) die mij op de hielen zit…

Normaal presteer ik onder druk, maar creativiteit is niet te koop. Dat bracht me op het idee om deze column maar eens te gebruiken om irritaties van deze week van me af te schrijven. Een soort gesprek met de psycholoog! Twee vliegen in één klap.

Anyway: we beginnen met Frankfurt. Alles tot in de puntjes geregeld. Totdat we moesten eten. Nergens een organisator te vinden voor wat voedselbonnen. En dat na 6 uur zwetend in een auto gezeten te hebben. Verder was het leuk! Vooral de woordgrappen. “Komst bij Frank Furt of ga je Ober Hausen?”, “Wil je nog een eierkoek of zit je aan de Berlijn?” en “Wil je een patatje of een Hamburg?”.

Dan de videoclip, die normaal altijd weken van tevoren is voorbereid. En dan komt mijn creatieve cameravrouw een week van tevoren met een ander idee. Even een rapper met spoed naar Nederland halen, een pick-up truck met spoed fixen, modellen en een toneel op een strand…En dan zelf niet meer bereikbaar zijn. Het is met bloed, zweet en tranen gelukt! Maar oei, oei, oei. Wát een stress.

Dan de remix die met spoed af moest voor Tiësto zijn label. Nét te laat voor de deadline, waardoor hij nu pas in oktober uitkomt. Nou ja, ik mag niet klagen, zegt moeders. Ik ben nog gezond en ik doe iets dat ik leuk vind.

Ik wilde alleen even kwijt dat niet alles rozengeur en maneschijn is. En als je het wil vergelijken met de armoe en oorlogen is dit een k*tverhaal.

Maar hey, ik heb een column af en voel mij een stuk beter. En jij, als lezer, mag de volgende column doen. Een soort invalbeurt, om even datgene wat je dwarszit eruit te gooien en die stress van je af te slaan. De inschrijving begint nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *