Column Danny: Op de Weaze

Een bezoekje aan de dames van plezier. Hoe gaat dat nou eigenlijk? Wie komen daar en wie maken gebruik van de diensten van de dames? En wat speelt er nog meer achter de schermen?

Ik ben al meer dan een kwart eeuw werkzaam in deze branche en ben in die jaren veel in gesprek geweest met de bezoekers van de dames. De bezoekers van de dames zijn niet uit te drukken in één categorie. Het cliché beeld van vieze, oude mannetjes die de dames bezoeken, is klinkklare onzin. Mannen van alle lagen van de bevolking maken gebruik van de diensten. Zo heb ik een man gesproken die wekelijks een budget van zijn vrouw krijgt om aan zijn seksuele behoeftes te voorzien. Deze man vertelde mij dat hij veertig jaar met een geweldige vrouw is getrouwd en zij geen seksuele behoeftes meer heeft. Na hier jaren mee te hebben geworsteld, hebben zij een deal gemaakt en zo, naar ieders tevredenheid, een probleem opgelost. Wekelijks bezoekt hij de dames en als hij thuiskomt, vraagt zijn vrouw of hij het naar zijn zin heeft gehad.

Bij de dames komen ook jonge, aantrekkelijke mannen langs. Deze groep zal geen moeite hebben met het versieren van een vrouw, maar kiest voor de simpele oplossing om langs te gaan bij de Weaze. Ook zijn er mannen die zich eenzaam voelen en graag wat aandacht willen van een dame. Ook al is het betaald, dit biedt toch de uitkomst voor hun behoeftes. Zo simpel is het: als je behoefte hebt aan vrouwelijk gezelschap, ga je naar de roze buurt van Leeuwarden.

Óók de mensen wat je het niet van verwacht, komen op de Weaze of ergens anders bij de dames. Het is jammer dat er nog altijd een taboe op rust en mannen er niet graag voor uit komen.

Persoonlijk vind ik dat mensen er eens anders tegenaan moeten gaan kijken. Prostitutie is wel gelegaliseerd, maar niet geaccepteerd. Het is een feit dat mannen (én vrouwen) seksuele behoeftes hebben. Hier in de roze buurt bieden we uitkomst voor hen die het elders, om wat voor reden dan ook, niet kunnen vinden. Ik heet iedereen van harte welkom in de roze buurt van Leeuwarden, waar je terecht kan met je seksuele behoeftes. Heb respect voor de dames en keep it safe.

(Love) enjoy de roze buurt van Leeuwarden.

Danny Sesseler

Exploitant

Eroscentrum Love N Joy

1 Reactie to “Column Danny: Op de Weaze”

  1. Vrouwen van het leven zo noem ik het liever ,vind het woord hoer minderwaardig en geen recht doen aan de dames met daarin ieders verhaal, het word steeds meer een onder geschoven kindje in onze maatschappij juist dat het van alle jaren eeuwen en tijden is,en das maar goed ook “voorkomt veel leed ,respect word hun zelden gegeven maar wel volop van hun diensten gebruik gemaakt,dubbel moreel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *