Café de Nachtwacht looft geldprijs uit voor gouden tip!

Afgelopen zaterdag eindigde voor café de Nachtwacht zeker niet zoals een normale stapavond op zaterdag zou moeten eindigen. Waar er normaal tot diep in de nacht doorgefeest wordt, kwam daar nu abrupt een einde aan en van een gezellige sfeer was zeker geen sprake nadat bleek dat er ongeveer DUIZEND euro uit de kassa van het café was ontvreemd.

Teleurstelling en ongeloof; de woorden die bij je opkomen wanneer je je realiseert dat er mensen zijn die iemand dit aan kunnen doen. Ook voor het team van de Nachtwacht voelt het als een klap in hun gezicht. Ze willen dan ook graag de dader of daders vinden die hiervoor verantwoordelijk zijn en jij kunt helpen!

Was jij toevallig in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.30 in café de Nachtwacht en heb jij iets opgemerkt? Of liep jij rond die tijd door de Oude Doelesteeg en heb je iets verdachts gezien? Laat dit dan weten door een privébericht te sturen op Facebook of Instagram of neem contact op via Whatsapp: 06-36197046. Degene met de gouden tip die naar de dader(s) leidt, zal beloond worden met een bedrag van 250 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *