Bouwbedrijf Van Wijnen kijkt naar rol als nieuwe projectontwikkelaar Cambuurstadion

Afgelopen week werd bekend dat projectontwikkelaar Wyckerveste niet genoeg geld bij elkaar had gekregen om het stadion te bouwen. Bouwbedrijf Van Wijnen kijkt nu of zij deze taak op zich kan nemen. Naast dat Van Wijnen een bouwbedrijf is, heeft het ook nog een projectontwikkelingstak.

Roelof Faber, directeur van de vestiging Gorredijk van Van Wijnen meldt aan de LC dat zij de komende twee maanden gaan kijken of zij dit kunnen. Over de problemen waar Wyckerveste tegenaan liep waardoor het bedrijf zich terugtrok, laat hij zich niet uit. “Ik denk dat er voldoende huurders te interesseren zijn voor dit project.”

Wyckerveste meldde dinsdag dat zij zich terugtrokken. Woensdag werd dit besluit in een besloten kring met de fractievoorzitters gedeeld en vrijdag zou er hier dan een persconferentie over gehouden worden. Echter werd het besluit woensdag per ongeluk uitgelekt doordat de besloten bijeenkomst te volgen was via een online uitzending. Er wordt nog een onderzoek gedaan naar hoe het kon gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *