Bootylab: Building Better Booties!

Eerder schreven we al over Studio Elements en hun manier van werken. Maar naast Studio Elements vind je in hetzelfde gebouw ook BootyLab. BootyLab is een uniek concept dat zich specifiek richt op vrouwen. Onder persoonlijke begeleiding werken vrouwen in kleine groepen aan hun leefstijl- en fitness doelen. De fysieke trainingen zijn gericht op ronde billen, strakke benen en een platte buik.

De coaches en trainers begeleiden al meer dan tien jaar veel vrouwen en wat ze hebben gemerkt is dat vooral dames behoefte hebben aan een plek waar ze veilig en op een verantwoorde manier kunnen trainen. “We horen namelijk vaak dat de meeste dames zich niet op hun gemak voelen in een grote drukke sportschool tussen de mannen in het krachthonk.”

Van top tot teen begeleiden

Het stukje krachttraining, met name gericht op de billen en benen is de laatste 10 jaar enorm populair geworden onder de dames. Met het BootyLab programma begeleiden ze de dames dan ook van top tot teen. “Zo wordt er extra veel aandacht besteed aan de techniek, en zijn we tegelijkertijd de stok achter de deur om het maximale uit iedere training te halen.”

Naast de fysieke trainingen helpen ze de dames ook met hun vitaliteit, omdat lekker in je vel zitten minstens zo belangrijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *