Boer Geert naar Leeuwarden?

Halen we na Loetje, broodjesmakers Boer Geert naar Leeuwarden?

Boer Geert is een waar begrip in Zaandam. Sinds 1958 staat het familiebedrijf bekend om de lekkerste belegde broodjes en zijn ze niet meer uit de stad weg te denken. Na Loetje, zien we de komst van de broodjesmakers van  Boer Geert in Leeuwarden wel zitten.

Het familiebedrijf Boer Geert is in 1958 opgericht en gestart op het Gulden Winckelplantsoen in Amsterdam West. De naam “Boer Geert” komt van Gerrit Koch die na de Tweede Wereldoorlog met een ventkar kaas, boter en eieren verkocht in Amsterdam Zuid. Door een ogenschijnlijk boeren uitstraling, kreeg hij van zijn familie deze bijnaam. Vandaag de dag heeft Boer Geert een ‘vestiging’ op de Ten Katemarkt in Amsterdam en een lunchroom in Zaandam.

Zo’n lunchroom als in Zaandam, willen we in Leeuwarden ook wel. De broodjes zien er stuk voor stuk niet te versmaden uit en ze krijgen louter goede reviews. Ook menig BN’er is fan van het concept en haalt er graag zijn of haar lunch. Reden genoeg om deze verrukkelijke broodjesmakers naar Leeuwarden te halen!

Check de foto hieronder of op de website van Boer Geert… Om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *