Bodycare058: meer dan twintig jaar trendsetter op piercinggebied

In de Oude Oosterstraat vind je BodyCare058, een gezellig een professionele piercingshop die al meer dan twintig jaar trendsetter is op piercinggebied.

Nieuw bij BodyCare058 is de service om tattoos te verwijderen. In het pand tegenover BodyCare058 word je geholpen met een van de allerbeste lasers. Waar het normaal gesproken acht tot twaalf sessies duurt voordat je tattoo volledig is verdwenen, duurt het met het apparaat van BodyCare058 slechts vier tot zes sessies. En goed om te weten: ook kleuren kunnen verwijderd worden.

Souvenirs

Wie langs het gebouw van Bodycare058 loopt, zal niet gelijk denken dat er in het pand iets wordt gedaan met tattoos. Dat komt door de goedgevulde etalages met souvenirs. Omdat de souvenirwinkels wat uit het straatbeeld zijn verdwenen dankzij de coronacrisis, hebben Anja en Andries besloten om zelf souvenirs aan te bieden.

Iets dat speciale aandacht verdient: bij de piercingshop is uiteraard iedereen van harte welkom. Dat zie je ook terug in de souvenirs. Veel mensen zullen de beeldjes kennen waarbij een mannetje en een vrouwtje elkaar een kus geven. “Wij bieden dan ook beeldjes aan waar twee mannetjes of twee vrouwtjes zoenen. Daar staat Bodycare058 ook voor, dat we graag onze nek uitsteken voor zoiets. We zijn er voor alles en iedereen, iets dat wij enorm belangrijk vinden.”

Naast tattoos laten verwijderen en piercings laten zetten, kun je hier ook dermal anchors en skindivers laten zetten. BodyCare058 is een gecertificeerd bedrijf en goedgekeurd door de GGD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *