Binnenkijken bij de Pathé Leeuwarden!

De nieuwe Pathé is geopend! Aan het Ruiterskwartier, naast Stadsschouwburg De Harmonie en achter het Gerechtshof is dé plek om de nieuwste films te zien. En dat het een grote aanwinst voor de stad zou zijn was al duidelijk. Maar oh wat is het mooi geworden.

Er is enorm hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe bioscoop, en het eindresultaat is iets om enorm trots op te zijn. De nieuwe bioscoop in Leeuwarden telt zeven zalen met in totaal 622 Relax Seats, verdeeld over twee verdiepingen. De grootste zaal hiervan is uitgerust met Dolby Atmos geluid en laserprojectie, wat het de filmzaal met het beste beeld en geluid van de noordelijke provincies maakt! Het pand heeft bijzonder vormgegeven voor- en zijgevels, waardoor het gebouw perfect past bij de levendigheid en beleving van het uitgaansgebied van Leeuwarden.

Super relaxed kijken

Er is dan ook overal rekening mee gehouden. Rolstoelvriendelijk, corona proof, comfortabele zitten, veilig kijken en genieten van drinks & bites. Over comfortabel zitten gesproken, de Relax Seats zijn elektrisch verstelbaar en je kunt de rugleuning en voetenbank ook nog eens verstellen. Maar net hoe jij het meest comfortabel zit. Alle stoelen hebben perfect zicht op het grote scherm. Tevens zijn alle stoelen voorzien van klein tafeltje, waar je makkelijk een hapje en/of drankje op kan zetten.

Speciale evenementen

Naast de “standaard” films worden er ook regelmatig speciale avonden georganiseerd. Speciale voorstellingen, een kleuterbios avond of Ladies Nights met alles erop en eraan. Dat zijn enkele voorbeelden van de ambities en grote plannen die de bioscoop heeft. Ook is er ruimte voor congressen en presentaties in de zalen. Daar is zoń scherm met de allernieuwste technologie natuurlijk superhandig voor. Onder andere de volgende films worden aangeboden: Eternals, No Time To Die, Alles op tafel, VENOM: Let There Be Carnage, De grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, PAW PATROL: De film, The French Dispatch, The Many Saints of Newark, Dune, Last NIght in Soho, Liefde zonder grenzen en The father. Naar welke van deze films ga jij binnenkort?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *