Bestel vanaf vandaag je eten via de nieuwe bestelsite Leeuwarden-Eet!

Jaaa, vanaf vandaag kun je je favoriete eten ook bestellen bij Leeuwarden-Eet. Verschillende restaurants in Leeuwarden hebben zich al bij de nieuwe bestelsite aangesloten (bekijk het aanbod hier). Dus wat ga jij dit weekend bestellen?

Nu denk je misschien, maar we hebben toch ook al Thuisbezorgd? Dat is zeker waar, alleen hanteert Thuisbezorgd een commissie van zo’n 13 procent terwijl Leeuwarden-Eet slechts 8 procent vraagt. Dit is natuurlijk veel gunstiger voor de ondernemers! Leeuwarden-Eet staat dan ook voor eerlijk, lekker en lokaal.

Leeuwarden-Eet is onderdeel van Nederland-Eet. Ze zijn namelijk niet alleen actief in Leeuwarden, maar ook in Deventer, Haarlem, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Meppel en Zwolle. Binnenkort komen daar nog heel veel steden bij, zo is te lezen op de website.

Voor meer informatie, kijk op Leeuwarden-Eet.nl en Nederland-Eet.nl of volg Leeuwarden-Eet op Facebook en Instagram waarop onder andere leuke winacties staan.

2 Reacties op “Bestel vanaf vandaag je eten via de nieuwe bestelsite Leeuwarden-Eet!”

 1. 8% zijn nog steeds boeven marges. Er zijn ook platformen waar de ondernemer 30 tot 50 euro per maand betaald. Probeer altijd zoveel mogelijk via de site van het restaurant zelf te bestellen. Daar linken ze meestal naar de partij waar ze het minst voor betalen.

  De “middleman” die duidelijk misbruik wil maken van de kleine ondernemers niet steunen graag! Alles boven de 5% is pure maffia.

 2. Dag Maurits,

  Bedankt voor je reactie! Even voor de duidelijkheid, wij zijn vanuit horeca ondernemers ontstaan. Samen met de ondernemers hebben wij een eerlijk, vast tarief bedacht waarmee wij voldoende budget hebben om een mooie app en website neer te zetten en te kunnen promoten naar de eindgebruiker. Een app en marketing zijn niet gratis, daarvoor moeten wij ook betalen.

  Zelfstandig lukt het de restaurants niet om te ontsnappen aan de torenhoge kosten van andere bestelplatformen. Alleen gezamenlijk lukt dit. Daarom werken wij ook heel nauw samen met de restaurants en kennen we alle ondernemers. Wij zijn meer dan 50% goedkoper dan de concurrentie!

  Heel veel restaurants hebben het vertrouwen in ons uitgesproken. Als de eindgebruiker massaal overstapt dan scheelt dit de sector honderduizenden euro’s op jaarbasis en tienduizenden euro’s per restaurant.

  Extra details, onze commissie is vast (dat is contractueel afgesproken) en we hebben geen administratiekosten, transactiekosten of andere kosten voor de restaurants.

  Wij staan open voor feedback en kritiek! Maar uiteindelijk moeten zoveel mogelijk eindgebruikers overstappen op Leeuwarden-eet.nl om de horeca weer gezonder te maken. Dan helpen berichtjes zoals bovenstaande niet echt. Tevens is het een vrij ongegrond bericht. Wij zijn geen maffia/boeven. We hopen de dialoog met je aan te mogen gaan en je uit te nodigen op ons kantoor. Dan zie je dat we echt vechten voor de horeca!

  Met vriendelijke groet,

  Narayan de With (Mede oprichter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *