Bestel je tosti’s en nog veel meer lekkers bij The Tosti Club Leeuwarden

In de pan met een beetje boter: bij The Tosti Club worden de tosti’s nog steeds op traditionele wijze bereid. Tussen twee dik gesneden stukken brood van achttien millimeter vind je de meest lekkere en bijzonder combinaties.

Geen zin in een tosti? Je kunt onder andere ook kiezen voor acaï smoothiebowls, pancakes, granola’s/yoghurt, een warme drank met gebak, sandwiches of The Tosti slice (een eigen variant pizza). Met dit ruime aanbod is The Tosti Club Leeuwarden, zeven dagen per week, de ideale locatie voor zowel ontbijt, lunch als een snelle hap aan het einde van de dag!

Meer weten of The Tosti Club in Leeuwarden? Lees hier een interview met eigenaar Niels toen hij zijn zaak na de lockdown van vorig voorjaar net weer geopend had. The Tosti Club is de hele week geopend; vrijdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur en de rest van de week van 11.00 tot 16.00 uur.

Je kunt The Tosti Club vinden op de Nieuwstad 137 in Leeuwarden. Voor meer informatie kan je terecht op de website, bellen naar 058 744 0050 of een mail sturen naar leeuwarden@thetosticlub.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *