Aldi maakt plannen nieuwe winkel Tijnjedijk

Aldi opent waarschijnlijk een nieuwe winkel bij de Miro, (Albert Heijn XL). Ahold Vastgoed diende een aantal weken geleden de aanvraag in voor de verbouwing van het gebouw aan de Tijnjedijk. Volgens de LC is op de bouwtekening het logo van de Aldi te zien.

Een tijdje geleden schreven we over de plannen om de Aldi Cambuurplein naar de Centrale te verhuizen. De gemeente wil alleen een verhuizing goedkeuren naar de Centrale, geen nieuwe winkel.

Er bestaat al een bestemmingsplan voor een nieuwe supermarkt op die locatie, het is dus niet noodzakelijk om ergens anders een supermarkt te sluiten. Dit betekent dat er een extra Aldi bij kan komen, losstaand van andere plannen.

 

2 Reacties op “Aldi maakt plannen nieuwe winkel Tijnjedijk”

  1. ze hadden beter een breder aanbod van supermarkten kunnen doen nog een aldi voegt niets toe neem helemaal een andere supermarkt bijvoorbeeld dirk van de broek is goed voor de conkurentie jumbos zijn er ook te veel neem wat anders waar de mensen wat aan hebben trekt ook meer mensen naar leeuwarden

    1. Helemaal met je eens. Leeuwarden heeft ongeveer 5 verschillende supermarkten. Een stad als Lelystad wel 7 of 8. Wat de Jumbo betreft heb ik 3 op dezelfde afstand en ik woon niet eens op een central plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *