5 tips wat je juist NIET moet doen met Valentijnsdag

Je ziet het overal voorbij komen; lijstjes met ‘Dé tien leukste dingen’ die je kunt doen met Valentijnsdag of ‘Dé tien leukste restaurants’ om uiteten te gaan op 14 februari. Daar hebben we er al genoeg van dus daarom komen wij nu met vijf belangrijke tips wat je juist niet moet doen op de dag van de liefde.

Tip 1: Je date meenemen naar de McDonald’s. Hoewel je in de McDonald’s kunt trouwen (ja, mensen doen dat echt), is de fastfoodketen over het algemeen niet echt een plek die je romantisch kunt noemen. Dus nee, doe maar gewoon niet.

Tip 2: Zelf proberen te koken terwijl je dat helemaal niet kunt. Dit is gegarandeerd een echte afknapper voor elke man of vrouw. Dan kun je toch beter voor de veilige weg kiezen en uiteten gaan bij jullie favoriete restaurant.

Tip 3: Je date meenemen naar een te duur restaurant waardoor hij of zij zelf nog moet bijbetalen. Over awkward momenten gesproken, hier heb je er zeker één te pakken en je scoort er ook zeker geen punten mee bij je date.

Tip 4: Een dubbele agenda hebben. Oei, hier zullen je dates ook zeker niet blij mee zijn. Als je afspreekt met iemand wil je je natuurlijk speciaal voelen, al helemaal met Valentijnsdag. Om er dan vervolgens achter te komen dat je date diezelfde dag nog een afspraakje heeft gepland. Nee, geen goed idee dus een dubbele agenda.

Tip 5: Op date met een golddigger. Ook zeker geen strak plan. Iemand die alleen van je komt profiteren daar heb je ook niks aan. Misschien leuk voor een keer, maar zeker niet op langer termijn.

Nog even voor de zekerheid, dit zijn dus de dingen die je juist NIET moet doen op Valentijnsdag. Dat het duidelijk is voor iedereen. Happy Valentine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *