Zou jij graag je eigen Escape Room willen? Live Escape komt naar Leeuwarden!

Een eigen escape room in 3 maanden? Ik? Ja-ha, dat kan! Live Escape, de exploitant van de meest geboekte escape rooms van zowel Rotterdam als Amersfoort is op zoek naar een ondernemer die een eigen vestiging wil openen in Leeuwarden.

Franchisemarkt op 29 november

Ben je een ondernemend type, commercieel ingesteld, flexibel wat werktijden betreft en kun je goed organiseren en plannen? Kom dan naar de franchisemarkt op 29 november voor een presentatie van Live Escape.

Op de franchisemarkt zal Live Escape een presentatie geven waarin de voordelen van de franchise-formule ten opzichte van ‘gewoon zelf starten’ helemaal duidelijk worden gemaakt.

Naast de tot in detail gedecoreerde aankleding van de escape rooms biedt Live Escape een uniek automatiseringssysteem. Hierdoor zijn niet alleen de personeelskosten lager maar heeft het personeel ook nog eens meer tijd voor een gezellig praatje met de klanten.

De presentatie geeft verder uitleg over de ‘dynamic difficulty’ waardoor onze kamers voor zowel heel gevorderde spelers als volkomen newbies een uitdaging zijn en maakt duidelijk waarom de spellen niet alleen in de weekenden maar ook doordeweeks een succes zijn.

De formule LiveEscape is aanwezig op Franchisemarkt 058 op maandag 29 November a.s. in Z Leeuwarden. Klik hieronder voor meer informatie en deelname. Inschrijving / registratie van deelname is verplicht. Bij het naar binnen gaan wordt ook gecontroleerd of u aan de geldende Corona voorwaarden voldoet.

Informatie – FranchiseFormules.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *