Winactie | Twee keer een vuurwerkpakket van Loods58

Knallend het jaar uit: we mogen bijna weer! En na twee jaar kunnen we weer siervuurwerk kopen én afsteken. Ook Loods58 Vuurwerk aan de Marshallweg op De Zwette is helemaal klaar voor het einde van het jaar!

Loods58 is een erkend verkooppunt van vuurwerk. De winkel heeft het certificaat Vakbekwaam winkelier consumentenvuurwerk 2022 behaald! En je wanneer je hier vuurwerk koopt, zorgt het team ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

“Wanneer klanten vragen hebben, vragen wij weer door om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen”, vertelt eigenaar Olof. “We vragen bijvoorbeeld naar wat ze leuk vinden en of ze kleine kinderen hebben die buiten blijven kijken. Daar proberen we echt wat tijd voor vrij te maken.”

Ben jij jou echt een vuurwerkfanaat? Dan hebben we een hele leuke winactie voor jullie klaarstaan: twee mensen maken kans op een vuurwerkpakket ter waarde van €39.95! Hoe gaaf is dat?

Wat er in het vuurwerkpakket zit? Dat houden we nog even geheim. Maar wat we wel kunnen vertellen is dat je het nieuwe jaar knallend in kan luiden!

Hoe maak je kans? Volg Loods58 op Facebook of Instagram. Tag onder ons bericht ook iemand met wie jij dit jaar knallend het jaar uitgaat. Dat is alles!

Deze winactie loopt van 21 december tot 27 december. Op 28 december worden de winnaars bekend gemaakt. Succes!

8 Reacties op “Winactie | Twee keer een vuurwerkpakket van Loods58”

  1. We zitten in de schulden en kan het.niet betalen vuurwerk al het geld gaat naar onze zoontje die een beperking heeft ik zou het zo graag voor me zoontje vuurwerk laten zien maar financiële gaat het niet daarom dit om kans te maken op een vuurwerk paket

  2. Mijn 2 jongens mick en tymo zijn jarig op 31 december. Ze worden dit jaar 11 jaar en vuurwerk is een hot item en daarom houden we ook altijd hun kinderfeestje op die dag met hun vriendjes met lekker eten en vuurwerk 🎇 hoe fijn en cool zou het zijn om hun extra te verrassen met nog een mooi vuurwerk pakket van loods058🍀🍀🎉🎉

  3. Zou helemaal geweldig zijn voor mijn zoontje van 3 die mag graag naar lichtjes kijken en met een knal erbij zou geweldig zijn.

  4. zou niet gek zijn alleen jammar dat ik dit jaar geen vuurwerk kan kopen maar ik ga deze actie niet mis lopen ik doe mee wie weet heb ik geluk om samen met me gezin goed oud en nieuw te vieren

  5. Dat zou super leuk zijn! We wonen zelf ook in Leeuwarden en willen het graag met goeie vrienden gaan vieren. Hoe leuk zou het zijn om het nieuwe jaar te beginnen met dit vuurwerk! Duimen maar! 🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *