Winactie Sneakers Fris | Cadeaubon, goodiebag en een premium cleaning!

Kapotte of vieze sneakers: dat is altijd vervelend… Gelukkig kun je dan altijd rekenen op Sneakers Fris aan het Naauw! Hier wordt jouw favoriete paar schoongemaakt en opgelapt, zodat jij er weer Fris bijloopt.

De winkel is ontstaan uit liefde voor schoenen. En natuurlijk kun je hier je schoenen laten schoonmaken, maar ook voor een tof paar (recent uitgebrachte) sneakers kopen of kleine reparaties en een likje verf ben je hier aan het juiste adres.

Fotografie Say Wad

Voor de echte sneakerfans hebben wij vandaag een super gave winactie. Wij mogen namelijk drie hele gave prijzen weggeven! De eerste prijs is een cadeaubon ter waarde van €50,-. Staat jouw favoriete paar sneakers vies in de kast? Dan is de tweede prijs echt iets voor jou, want wij mogen ook een premium cleaning ter waarde van 39,95 weggeven!

Als beide prijzen niet helemaal jouw ding zijn, kun je altijd nog meedoen voor de derde prijs: een goodiebag ter waarde van €25,-! Het enige dat je moet doen is Sneakers Fris volgen op Instagram of Facebook. Vertel in de reacties ook voor welke prijs je meedingt en waarom je die graag wil winnen.

De winactie loopt van 18 tot en met 25 december. Na de kerstdagen, dus op 27 december, maken we de winnaars bekend. Veel succes!

8 Reacties op “Winactie Sneakers Fris | Cadeaubon, goodiebag en een premium cleaning!”

  1. Geweldige actie, wil graag winnen voor mijn dochter en schoonzoon, zij zijn echte verzamelaars en gaan ook naar internationale beurzen. Parijs, Brussel, Rotterdam enz. Ze zouden hier erg blij mee zijn!

  2. Geweldig actie! mijn keuze is gevallen op de goodie bag voor mijn zoon. Het zijn niet alleen de mooie schoenen die hij koopt maar de speciale extra dingetjes die ook bij de schoenen behoren.. waar je anders niet aan kunt komen. Ik denk dat je dat terug kunt vinden in de 3de prijs . Groet Francis

  3. Mijn zoon gaat graag op stap.Hij heeft dan zijn favoriete Adidas sneakers aan.Witte🙈Je snapt dat ze niet meer wit zijn na thuiskomst!
    Ben er zelf wel klaar mee,het schoonmaken ervan.

    Dus,wie niet waagt. ……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *