Welke nieuwe winkels zien we graag op de Peperstraat?

leegloop peperstraat dreigt

Loopt de Peperstraat leeg? Maar liefst drie ondernemers zijn van plan om te verhuizen, waardoor dus drie panden in de winkelstraat leeg komen te staan. Hopelijk worden die weer snel gevuld met nieuwe leuke winkeltjes.

De Peperstraat verbindt de Nieuwestad met de Voorstreek en is en blijft een mooie en leuke winkelstraat. Maar leegstand dreigt nu Kees Mannenmode, Pizzeria Spartacus en Handyman uit de straat verdwijnen. Kees verhuist vanaf februari naar de stille kant van de Nieuwestad en ook Spartacus is op zoek naar een nieuwe locatie. Gelukkig loopt de straat niet helemaal leeg en zitten Spellekijn, Man’s Topshop en Falafel Mouni bijvoorbeeld helemaal op hun plek in de straat. We hopen dat de winkelpanden niet te lang leegstaan en houden de laatste ontwikkeling rondom de Peperstraat voor jou in de gaten.

Door: Johan Weitenberg

6 Reacties op “Welke nieuwe winkels zien we graag op de Peperstraat?”

  1. Een knutselwinkel houten modellen naast Spellekijn. Geen eetzaken. Kinderkleding. Happy Socks winkel. En die Flying Tiger steun ik!
    Kleintje Auke Rauwerda met dagelijkse aanvoer van praktische hebbe dingetjes. Voorlichting Energiebesparing. Overheidswinkel gemeente Leeuwarden.

  2. Ik dacht ook aan een kleine Auke Rauwerda,
    Lingerie winkel annex panty,s en sokken en een knutselwinkel voor hobby,s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *