Welcome to The Village wil platform zijn voor de community

Niemand weet nog hoe Welcome to The Village er volgend jaar uit komt te zien, maar het festival wil wel een platform voor de gemeenschap eromheen zijn. Daarvoor gaat het clubhuis van WTTV ingezet worden.

Eva Van Netten, sinds vorig jaar artistiek leider van WTTV, meldt aan de LC dat naar aanleiding van dit jaar goed is nagedacht over wat het festival nou belangrijk vindt, en dat is de gemeenschap. Met zo’n gemeenschap kom je dan samen en ga je leuke activiteiten doen, maar dat is nu lastig natuurlijk. Achter het kantoor van WTTV, dat op het industrieterrein De Zwette staat, staat nog een grote loods. Het is ruim en daardoor de perfecte ruimte om als clubhuis ingezet te worden om de gemeenschap te verbinden, die best wel breed is.

Van Netten hoopt dat met deze verbintenis mensen elkaar kunnen inspireren, met name de jongere generatie. “Dat is in mijn hoofd een missie.” Ze legt zo verder uit dat het belangrijk is dat de deur openstaat en dat je de sleutel aan iemand kan geven. Op deze manier kunnen mensen het zich toe gaan eigenen waardoor het een plek voor iedereen wordt.

Bron: LC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *