Wat koop je in Leeuwarden voor een miljoen?

In het centrum dichtbij alle winkels of toch liever een riante tuin? Een mooi authentiek grachtenpand of gaat de voorkeur uit naar een modern ontworpen huis? Het is maar net wat je wensen zijn en welke eisen je hebt bij het kopen van een huis.

Het zal duidelijk zijn dat het hier gaat om twee verschillende huizen, waarbij je de ene in het centrum zult vinden en de andere in een wat verder van het centrum gelegen woonwijk. In Leeuwarden zijn er uiteraard meerdere huizen die in dit straatje passen. Toen dachten we, laten we eens gek doen, dan kiezen we ook gelijk de twee duurste huizen uit die in de stad worden aangeboden!

Het eerste huis waar we het over hebben bevindt zich in de wijk Zuiderburen aan de Noarder Stienplaat. Het tweede huis en tevens het duurste huis van Leeuwarden wat op dit moment te koop staat, is gelegen aan de Willemskade 21. Voor een ruime miljoen ben jij de eigenaar van één van deze twee woningen.

Noarder Stienplaat 8

Op de Noarder Stienplaat nummer 8 staat deze ruime Zweedse villa. De woning is gelegen aan het water en met de eigen aanlegsteiger vaar je zo het water van de Himpenser Wielen op. Het stuk grond waar het huis op staat heeft een oppervlakte van maar liefst 1308 vierkante meter. Ook is de woonruimte zeer royaal waardoor er twee badkamers aanwezig zijn, er ruimte is voor een sportruimte en de woning zelfs een eigen bar heeft! Zie jij jezelf hier wel wonen? Voor 1.075.000 euro woon jij op dit prachtige plekje!

Willemskade 21

Aan de Willemskade, in het centrum van Leeuwarden, vind je dit monumentale grachtenpand. De woning is gebouwd rond 1880 en laat dan ook nog een aantal prachtige kenmerken uit deze tijd zien, zoals de kamer-en-suite. Voor een bedrag van 1.100.000 euro is deze woning van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *