Wanneer komt er een nieuwe winkel in het pand van Zara?

Een aantal weken geleden is de Zara in Leeuwarden gesloten en sindsdien staat het pand helemaal leeg. En dat staat in de binnenstad natuurlijk niet zo lekker. Wanneer wordt die leegte opgevuld? Daar hoeven we waarschijnlijk niet al te lang op te wachten.

De betrokken partij, CBRE Global Investors, is namelijk al in gesprek met “een serieuze partij”. In de loop van volgend jaar hoopt men op meer duidelijkheid over de nieuwe huurder van het voormalige V&D-pand.

Huren aan mkb’ers

Een andere optie voor het pand is dat de ruimte die de Zara gebruikte wordt opgesplitst, zodat mkb’ers een deel kunnen huren. Of dat de uitkomst wordt, is natuurlijk nog niet zeker. Daarvoor moeten we tot er meer nieuws over is

13 Reacties op “Wanneer komt er een nieuwe winkel in het pand van Zara?”

 1. Een ikea zonder meubelen (dus de rest wel)
  Daar zou ik blij ban worden.
  Kleding en schoenwinkels genoeg in de stad.

 2. Sóstrene grene zou fantastisch zijn. Een superleuke winkel voor iedereen! En nee werk er niet, maar vindt dit echt een winkel die ontbreekt in Leeuwarden.

 3. Een deel van het pand flying tiger en Terstal. Betaalbare winkels iig. Of opsplitsen in allemaal kleine winkels zodat het een feest is om naar Leeuwarden toe te gaan.
  De Sow Low en de Dille en Karmille zijn een voorbeeld nu om er weer wat leven in te krijgen.
  Waarom geen Kooistra of Oosterhoff voor de ouderen? We vergrijzen toch! Zo komt er wat voor ouderen om de stad in ye gaan. E

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *