Wakker worden met Leeuwarder Lienke

De in Leeuwarden geboren Lienke heeft 1 missie: van elk mens een ochtendmens maken. Op haar website Dear Good Morning laat ze zien wat je met je ochtend kan doen om fitter de dag door te komen. Ze staat elke ochtend rond zes uur op en begint haar dag met sporten.

Waarom haalt ze iedereen uit bed?
Ze zegt zelf: ‘Vier jaar lang ben ik mensen aan het motiveren en aan het inspireren om eerder uit bed te gaan. Al vier jaar lang roep ik waar ik ook maar kan, dat het zo lekker is om eerder uit bed te gaan om te doen wat je leuk vindt. Al vier jaar lang roep ik dat het écht je leven veranderd als je eerder uit bed gaat, en dan wijs ik naar mezelf. Ik ben het levende bewijs.’

Op haar website geeft ze tips, sport- en ochtendschema’s en heel veel motivatie voor iedereen die net als haar probeert om vroeg op te staan, te sporten en de dag door te knallen. Op instagram kun je haar zien sporten.

Ze begon door vanaf 2014 elke werkdag een uur vroeger op te staan. Ze deelde haar ervaringen op social media en al snel kreeg ze reacties van collega’s. Ze zeiden: ‘Je straalt nu’. Haar eigen ochtendroutine groeide uit tot een onderneming. Ze  heeft nu ruim meer dan 62k volgers op instagram. 

Foto: instagram deargoodmorning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *